Pages

Monday, October 31, 2011

DAY 6 (29/10/11)

WEEKEND!! apakah dugaan hari ini? kantoi tak? hehe..NEVER!..Pagi asben wat breakfast roti gardenia salut telur..(saya bukan buli asben tp dia memang suka buat breakfast tau) so baki telur tu dia goreng untuk saya. Hari ni plan nak jalan2 kat Jusco Bukit Raja Klang..lama tak jalan-jalan ujung minggu...:) asben belikan DVD 10 minute solutions "fat blasting dance mix" instructor Jennifer Galardi. Best lagi yang saya buat pada hari ke 3...tp nk menjaga hati asben saya tengok dvd ni. sebenarnya step susah... maklumlah beginner..hihi Masuk kali kedua dah bule ikut dah... saya senamrobik ni 45min jer...saya panggil senamrobik bodo2 jer...

 BREAKFAST: AIR 4 CAWAN, TELUR DADAR 1/3 X 2..=0.2g , AIR BANYAK (saya x amik multivitamin sbb tertinggal kt opis)

LUNCH: AIR 4 CAWAN, 1/2 CHICKEN NANDOS HOT PERI PERI..ermm delicious! AIR BANYAK

DINNER: AIR 4 CAWAN, TOMYAM CAMPUR, PYSILIUM HUSK
tomyam nie manis, so cikgu pesan kalau manis tinggi carb so saya x hirup kuah just makan isinya sahaja

KANTOI:SOS HOT PERI PERI NANDOS (buat mcm x bersalah)
JUMLAH CARB : ?g ++sos hot peri peri

Hari ni senaman, semangat DVD baru...huhu
p/s: Kadang2 saya ada minum teh strawberry lipton TANPA gula untuk hilangkan rasa tak sedap di tekak..

3 comments:

Lady5ruz said...

Ko amik multivitamin apa?

nadiya said...

Alah... Yg murah je. Tak kisah brand apa

Lady5ruz said...

Bak mai cth brand multivit yg ko mkn tu

Followers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim - Personal pictureLilySlim Weight loss tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...