Pages

Sunday, April 22, 2012

MC dah selesai

Alhamdulillah... Selesai sudah ber Master Cleanse kan diri.

Memang macam tak percaya dapat buat tanpa kantoi 9 hari. Aik! Nape 9? Bukan ke patut 10 hari???!!! Haaa... That's me! langit tak selalunya cerah. Saya ni jenis yang cepat pudar keazamannya. Hari ke 8 tu pun memang dah merajuk dan mengidam gila nak makan melarat sampai hari ke 9.

Memandangkan jus lemon untuk hari ke 10 tak ada, period pun dah start, weekend pulak tu, hapelagi... Bertanduk2 la setan menghasut tak yah MC.

Saya menamatkan MC dengan berat terakhir dan terbaik iaitu 64.9kg. Wahhhh... Anggap jer 65kg. So selama 9 hari MC, selain dari membersihkan kolon, saya dapat hilangkan 5kg & memecahkan rekod berat saya kepada 64.9kg. Sebelum ni yg terbaik 66.5kg. Jumlah penurunan setakat ini 13kg. Ada lagi 5 kilo untuk mencapai berat idaman.

Saya cuma ada 2 hari untuk makan dengan mengikut anak tekak sebab isnin nanti, 23/4 saya akan memulakan misi mencapai berat idaman dalam cabaran 50 days to shred kat fb KMMK.

Wish me luck dan dapat mencapai berat 60kg yer...


Published with Blogger-droid v2.0.4

3 comments:

betty said...

waahhhh.. tersangat lah hebat.. tahniah..

Mummy said...

bagusnya awak...teruskan usaha..sy yakin awak boleh...semoga dapat mencapai berat idaman...amin

nadiya said...

Mummy.. terima kasih atas doa tersebut.. terharu... Amin..

Followers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim - Personal pictureLilySlim Weight loss tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...