Pages

Wednesday, April 18, 2012

Hari ke 7 lemonade diet

Syukur.. lagi 3 hari je. Tak lama dah nak habis MC nih.. fuh mcm x percaya bole lalui 7 hari ni tanpa sebarang masalah.

Hari ke 6 paling teruk, 530pg ke toilet dan selepas tu tak der dah. Risau jugak, perut dah takder nak dibuang ke? Malam nak tido pun dah duk berangan macam2 menu makanan dlm kepala otak ni. Letih sangat semalam, tertido sampai 930mlm. Tak dapat la nak workout sebab dah lewat.

Alhamdulillah.. berat terkini adalah berat terbaik yg belum pernah dicapai lagi sepanjang mengejar berat idaman. Objektif kedua saya buat MC ni telah pun tercapai.. tapi kita tunggu sampai habis yer. Nanti saya review berat terakhir selepas MC... Okay..

Selamat berdiet suma... Jangan percaya dgn berat anda tapi percaya dgn apa yg anda lakukan utk berat idaman...


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

Nazariah said...

Mcm best je Nadiyah buat MC kan...alahai, spt teringin je nak buat..good luck smpi 10 hari ya...xsabar nk tahu bape kilo dah lost...

Followers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim - Personal pictureLilySlim Weight loss tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...