Pages

Saturday, April 14, 2012

Haloooooo....

Hari ke 3 ber "Master Cleanse". Saja nak kongsi perasan dan pengalaman. Paling lucu, sepanjang ber MC ni, saya amat PEKA pada bau makanan dan saya boleh meluangkan masa berjam-jam memikirkan menu makanan yg hendak dimakan selepas MC tamat.

Alhamdulillah... Saya tak menjadi penunggu tetap toilet, bangun pagi sekali dan 1-2 jam selepas tu skali lagi. Selepas 12tghari, dah okay.

Air garam memang tak boleh nak minum... Giler x sedap wei!!!.. 2 pagi jer minum air garam, lepas tu ganti ngn lax tea, memang lax tea buat perut meragam sikit. Jam 2 petang pun ada masuk tandas.

Peliknya, tak makan apa2 tapi masih ada yang nak dibuangkan. Haaa.. cuba fikir? Jelas terbukti kat dalam perut saya ni banyak betul yang tertinggalkan...

Harap berjaya sampai hari ke 10. Semangat sebab tahu perut sedang dinyahtoksinkan, pasal berat badan, dpt cecah kurang dari 66.5kg pun dah syukur.. adios!!


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

SitiJay said...

All the best, Nadiyah...

Akak dah windu giler nak cuba try test MC dn mende2 diet lain, al-maklum ler, dah 8 tahun hidup dgn istilah 'diet'.... ( walau asyik kantoi pun... )

Kadang2 bleh tlupak yg diri ni dah b'badan 2... hehehehe...

Caiyoookkkkk...!!!!!!!!!!

me said...

bestnya kak...tp sure sy mmg x leh...akak tag la gambo2 yg akak amik tu...mana tau leh follow ke...heheh pape pun tahniah ye kak...

Followers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim - Personal pictureLilySlim Weight loss tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...