Pages

Tuesday, November 29, 2011

SERONOKNYA....

Tadi pergi jumpa tailor nak tempah tudung sekolah anak....tahun depan masuk darjah satu, sibukla ckit..
Kelam kabut jugak la mengexplainkan dekat kakak tu sebab asben tunggu dalam kete..
Tiba-tiba kakak tu cakap "Nadia dah kurus la akak tengok, dah kecik sikit" Wahh? terkedu aku, tapi maintain excited lagi.."akak nampak kurus kat mana kak? Kurus sangat ker?" kakak tu jawab "A ah..kat perut tu, tadi nadia sampai akak tengok dari pintu masuk pun akak dah perasan, nadia ni dah  kurus ni" hehe saya suka, suka, suka..yeye..sengih jer memanjang...
Itu memang aku rasa teguran paling jujur sebab akak nie tak suka sibuk2 sangat..alim orangnya, selain baju  kurung dia takkan buat, sebab seksi katanya... Okayla sangat, saja nak kongsikan kegembiraan... Hehe jom aerobik.. pasnie nak makan tomyam sayur..nyum2..

4 comments:

misz miezza said...

yeayyy..go go akak..

tinta hatiku said...

Haaaa... kan berbaloi segala 'kesusahan' yg tpaksa kita tempuhi bila bdiet.... Kemanisan perasaan slepas dipuji orang yg prasan akn perubahan kita (nak2 plak org tu ikhlas)hanya yg merasainya sndiri shja boleh membayangknnya...

Betul tak? Keep it up, ok...

Zareene Saifuddin said...

congrats... berbaloi usaha awak berdiet kan... zareene nak start next week insyaAllah.. mudah2an dis time lebih disiplin dalam berdiet...

nardeeya said...

miezza: u go gurl! :D

kak siti jay: betul tu kak, memang manis, sampai saya pun tersenyum manis... hehe

Zareene: Selamat berdiet, cepat2 mulakan & ingat mesti nekad dan persediaan ilmu pun mesti ada tau... sebab sepanjang diet ni mcm2 persoalan yg akan timbul, mcm saya mujurlah ada kengkawan kat FB KMMK yg banyak membantu.. :)

Followers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim - Personal pictureLilySlim Weight loss tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...