Pages

Wednesday, September 12, 2012

Fantastic Thursday


Raya 2011 
Raya 2012
Wahhhh..dah habis puasa pun.. saya tak berjaya dapat 5x.xkg selepas puasa.. takper.. belum kuat iman rupanya.. tapi diet mesti diteruskan..
Sepanjang berpuasa sebulan saya merasa happy jugak sebab naik 600gm jer..
:) Kali ni dan hari ni saya dah diet semula.. diet saya dari hari isnin sampai arini khamis hanya betul2 masa makan pagi dan lunch.. dinner kelaut.. mana taknya.. kuih raya,  biskut raya, hantu raya..semua duk pangge suh makan. Geram jugak.. sempatla meroyan kat kelab diet atkins malaysia tu.. hehe
Gambar di atas tu gambar masa berat 80kg dan 62kg.. gambar raya ke -2 tue..
Okaylah.. Kali ni target sebelum new year nak :-
Ukuran Pinggang 26"
Senam yang rajin tahap dewa
Ukuran Peha 19"
Diet tapi smart & happy
Target berat kali ni, takder sebab saya dah tahu diri saya, saya nak yang macamana. Bukak baju tengok depan cermin sampai puas hati.. lagi tak puas hati diet dan senam.
Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments:

SitiJay said...

Wow...!! Itu pun dah slim giler tu, Nadia.... akak jugak la yg masih ke laut.....

Caiyooookkkk....

bici bicikut said...

tahniah prenn

Followers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim - Personal pictureLilySlim Weight loss tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...