Pages

Saturday, January 07, 2012

PADAN MUKA!!!

Bismillahirrahmanirrahim...

Lamanya tak hapdet blog... itu maknanya selama tulah jugak tak berdiet... hahaha gelak jahat tapi hati didalam sedey sebab menganiaya diri sendiri...

CDCS...
Kau pergi jua...setelah cintaku kini membara...(nyanyi mcm dayang) sebab frust cdcs habis la saya makan tak hingat seminggu dah... saya berjaya turunkan dari 71.4kg kepada 66.5kg...4.9kg semua.. akan tetapi disebabkan lupa diri, saya rasalah..berat saya dah naik jadi 69kg... PADAN MUKA@BADAN!!!

CONTEST JAGA BADAN
Saya dah jumpa cinta baru selepas ditinggalkan CDCS, hehe... saya nak masuk CJB pulak.. kalau nak detail penuh, klik sini. Maklumat contest secara am...:-

  • Pendaftaran: 1/1/12 hingga 6/1/12 (tapi saya register 7/1/12, maaf puan penganjur)
  • Contest tamat 31/3/2012 (3 bulan kene diet r)
  • Peserta akan diberi tugasan setiap minggu (so setiap minggu kene jengah blog penganjur... tugasan ape tu? tatutnya..)
  • Setiap hari jumaat kene update berat dan ukur lilit pinggang kat komen entry "UPDATE CJB" (haha lepas timbang bule makan2 ujung minggu hehe)

pelekat rasmi CJB
Untuk entry pertama CJB, dan memenuhi syarat penyertaan, saya kene berikan butiran berikut:
1. Nama pendek: Nadeeya
2. Jantina: perempuan
3. Umur: 32 thn
4. Berat terkini: 69.1kg
5. Ukur lilit pinggang: 34 inci
6. Gambar berat terkini:

Berminat?! saya pun dah lambat mendaftar nie.. cuba try tanya puan penganjur kat sini http://little-smaller.blogspot.com doakan saya berjaya capai berat impian yer...!!

5 comments:

betty said...

betty pon join.. same2 kite work out ea.. gud luck..

betty said...

betty pon join.. same2 kite work out ea.. gud luck..

nardeeya said...

Betty... Jom2 kita join. Tapi awak nak kurus kat ner lg? Kan dah kurus?

betty said...

ecely betty join ntk improve cardiac endurance.. jantung x kuat, cepat penat. kat tempat keje gym punya la canggih n complete, tp x buat jugak. mase buat blood test, cholesterol betty agak tinggi berbanding umur n berat badan. ye la, bujang2 ni kl dok sorg2 fast food la yg dimakan.. hihi.. yg kite tau sememang nye tinggi cholesterol kan?? so, kl join group ni, at least ada booster and support supaya betty bersenam. hihi.. lagi pon, betty memang suka ngan support group cam ni..

nardeeya said...

Betty, gud news... Sebelum diet cholestrol saya 4.65 tp slps diet atkins turun 3.93... Awak kalau tgk menu saya memang tinggi kolestrol tau... Hehe tp saya ada buat pembacaan pasal diet ni sebenarnya...

Followers

LilySlim Weight loss tickers

LilySlim - Personal pictureLilySlim Weight loss tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...